”KAHRAMANLAR-29” Operasyonu Düzenlendi

”KAHRAMANLAR-29” Operasyonu Düzenlendi
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

İstanbul Merkezli Diyarbakır ve Bolu’da Eş Zamanlı Olarak ”KAHRAMANLAR-29” Operasyonu Düzenlendi

İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu’da eş zamanlı olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-29″ Operasyonu kapsamında Bölücü Terör Örgütü Mensubu (BTÖ) 39 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyona ilişkin İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde; İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu’da eş zamanlı olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-29″ Operasyonu kapsamında Bölücü Terör Örgütü Mensubu (BTÖ) 39 şüpheli şahıs yakalandı!

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ İNLERİNDE YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ! İstanbul merkezli 17 ilçede 40 adrese; Diyarbakır Silvan ve Yenişehir ilçelerinde 2 adrese, Bolu’da 1 adrese olmak üzere toplam 43 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda terör şüphelisi 39 şahıs yakalandı. BTÖ tarafından sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirme amacıyla görevlendirilen bu şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda;

Ruhsatsız tabancalar, dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duaları sizinle. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin.

Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek!

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.