Kamp Liderliği Eğitimi Töreni

Kamp Liderliği Eğitimi Töreni
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

Vali Hulusi Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda gençlerle buluştuğu Gençlik Kampları Aktivite Liderliği Eğitimi Açılış Töreni’ne katıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği gençlik kamplarında lider olarak görev almak isteyen gönüllü gençler için Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda düzenlenen Gençlik Kampları Aktivite Liderliği Eğitimi Açılış Töreni’nde Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, eğitim alan gençlerle buluştu. Açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, protokol üyeleri ve eğitim alan gençler katıldı.

Gençlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Bak, konuşmasının ardından gençlik kampında eğitim alan gençlerden gelen soruları yanıtladı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.