‘Kamu vicdanı’ diyor ki…

Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-
Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Kepez’de yaşananları an be an takip ediyorken Kamu Vicdanı Mesut Kocagöz’e yapılanın YANLIŞ” olduğunu yüksek sesle dile getiriyor. Kamu Vicdanı kim ? Halk, vatandaş, seçmen tercih yapan tercihini Belediye Başkanı yapan anlayıştır. Türkiye nin genelinde infial yaratan bir tutuklama yaşandı. Her zaman Adalete ve adaletin terazisine güvenmiş bir ülke vatandaşlarıyız. Bu inanç ve sağ duyu ile Yüz Yılı geride bırakmışız. Öncesinde yüzlerce yıl hüküm sürmüş bu toprakların maneviyatıyız. Adalet, Vicdan, tüm değer yargılarımızla hüküm sürmüş dünya milletlerine örnek olmuş milletiz. Cumhuriyetin değerleri, eğitimimizin değer yargısında örf, anane, kurduğumuz hayatlarımızda ki örnek duruşumuz imrendirir Dünya milletlerini.

İç dünyamızda yüzleştiğimiz milyonlarca mevzu konu var. Hatta inadına ‘Kol kırılır yen içinde kalır’ sözünü yaşamın mihenk taşı yaptık. Ama bu sefer öyle böyle kırgınlık yaşandı ki tüm değer yargıları alt üst edildi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutuklaması Kamu Vicdanını rahatsız etmiştir. Anayasa Kitabımızda kaleme alınmış maddelerin tümüne kabulüz. Ama Kamu Vicdanı bu karardan rahatsız olmuştur. Nöbetler başlamış, adliye önlerinde binlerce insan Vicdanlarda ki bu rahatsızlık veren karara kararlılıkla karşı duruyor. Kamu Vicdanı ayakta ! Antalya ayakta ! Mesut Kocagöz sevenleri verilecek güzel haber ve kararı bekliyor. Kamu Vicdanına kulak vermek gerek. Kamu Vicdanının gücü hafife alınmamalı…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.