Kararlı, vakur, başarılı

Kararlı, vakur, başarılı
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Döşemealtı’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Döşemealtı ilçe Ak Parti ilçe üyeleri yanısıra Cumhur İttifakı parti yöneticileri, basın mensubu katıldı.

Döşemealtı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı Ortakları da yer alırken toplantıya basın mesupları da yoğun ilgi gösterdi. Bekir Kıvrım, önceliğin mali disiplini ele alacaklarını mali müşavir olmasından dolayı likitide akışı gelir gider konularını iyi hesap edebildiğini söyleyerek, “Döşemealtı’nda yaşayan vatandaşlarımızın tek bir kuruşu heba edilmeyecek” dedi. Başkan Adayı Bekir Kıvrımın düzenlenen toplantı da konulara vakıf olması kararlı ve tüm sorulara içtenlikle cevap vermesi başarılı bulundu

Hastane konusu

‘’Uzun yıllar siyaset yaptım. Bunun 6 yılını ilçe başkanı olarak yaptım. İlçe başkanlığı dönemimde de bir çok eser kazandırdık’’ sözleri ile söze başlayan AK Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Döşemealtı’da yapımı devam eden ve gündem olan hastanenin 15 Mayıs tarihi itibarıyla bitilmesinin planladıklarını ifade ttii. Kıvrım: ’’Hastanemizin şu anda bazı sorunları var. Kanalizasyon ve diğer birkaç sorunu var.  15 Mayıs gibi faaliyete geçecek. O konuda çalışmalarımız sürüyor. Zaten 10 yıl sonra Döşemeltı’nın nüfusu 180 bin olacak. Bu hastane yetmeyecek. Binanın başka bir şekilde şekil alacağını söylüyorlar. Bizim niyetimiz binanın ne için yapılmaya başladıysa o şekilde sonca varması yani hastane olarak tamamlanması’’ ifadelerini kullandı.

Belediye personeli maaşını alamadı

Döşemealtı’nın en büyük probleminin yol ve nakit akışı olduğunu söyleyen Başkan Adayı Kıvrım: ‘Kömürcüler sorunu da 1 Nisan’dan itibaren çözüme kavuşmak için önemli adımlar atılacaktır. Büyükşehir belediyesi ile aynı kulvar da koşturtursak bir çok sorunun çok daha güçlü ve ivedi şekilde çözüleceğine inanıyorum. Döşemealtı’nın en büyük sorunu nakit akış dengesinin olmamasındır. Maddi kriz sorununu çözeceğiz. Bu noktada, şu anda belediyenin satacağı arsa kalmadı. Satmak mümkün değil. Ancak yeni arsalar üretirsek, yaratırsak bu olur. Oda mümkün gözükmüyor.Bu ay belediye personelimiz maaşlarının 3’te 1’ini alabildiler. Bu sorunu çözeceğiz gelince. Ben kendim mali müşavirim. O sayede de nakit sorununun daha rahat çözebileceğimi biliyorum. ifadelerini kullandı.

Şehir buraya doğru büyüyor

Döşemealtı’nın Antalya’nın en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olduğunu ve bunun da şehrin coğrafyası gereği olduğunun altını çizen Döşemealtı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım: ‘‘Bu nüfus için evler lazım. Yatırımlar lazım. Yakın zamanda bu ilçenin nüfusu 200 bine dayanacak. Döşemealtı’nın 35 yılı inşaat ile geçecek. Üretilmiş on binlerce parselimiz var. Bundan sonra Antalya doğuya ve batıya büyüyemeyecek. Kuzeye büyüyecek bu da Döşemealtı’nın inşaat ile anılması anlamına gelecek. Buna da ihtiyaç var zaten’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.