Karavan çöplüğüne dönen Antalya da tahliye işlemi

Karavan çöplüğüne dönen Antalya da tahliye işlemi
Yayınlama: 08.08.2023
Düzenleme: 08.08.2023 17:56
A+
A-

GÜNDEME İLK ‘NET GAZETE GETİRDİ’

Gazetemizin sık sık dile getirdiği ve vatandaşların artan karavana karmaşası karşısında çare aradıklarını yazmıştık. Son bir kaç aydır başıboş ve önüne gelenin Karavanları sokak aralarına kadar inmesi bardağı taşıran son damla oldu. Geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiğimiz, “Konyaaltı Karavana Çöplüğü” haberimiz aylar sonra karşılık buldu.

Antalya’da Karavan Tahliye İşlemi Başlatıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesinde sahil bandı ve mahalle aralarına park edilen karavanların tahliye işlemlerine başladı. Karavanların kaldırılması için yapılan çalışmalarda, belirtilen süre içerisinde kaldırılmayan araçlar çekici araçlarla kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada

Konyaaltı ilçesinde sahil bandı ve mahalle aralarına park edilen karavanların tahliye işlemlerinin başlatıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu Kararı ile ilçedeki karavanların kaldırılması için harekete geçildi.

Çalışmalarda bölgede karavan park etmenin ve bekleme yapılmasının yasak olduğu, 5 gün içerisinde kaldırılmayan araçların çekileceği yönündeki tebligatlar karavan sahiplerine ulaştırıldı. Belirtilen süre içerisinde kaldırılmayan araçlar için Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Sabahın erken saatlerinde yapılan çalışmada, ilçedeki sahil bandı ve mahalle aralarında park halinde bulunan karavanlar çekici araçlarla kaldırıldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.