Kepez Memleket Partisi İlçe Hizmet Binası Açıldı

Kepez Memleket Partisi İlçe Hizmet Binası Açıldı
Yayınlama: 17.12.2022
Düzenleme: 17.12.2022 16:14
A+
A-

Antalya da örgütlenme çalışmalarının sonuna yaklaşan Memleket Partisi Kepez İlçe Başkanlığının oluşturulması sonrası ilçe binası açılışı da gerçekleştirildi

Kepez Memleket Partisi İlçe Başkanlık binası düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Yüreğir,  Parti Meclis Üyesi aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çağlayan, Parti Meclis Üyesi Osman Kurtuluş, Parti Meclis Üyesi aynı zamanda Antalya dan sorumlu, Mustafa Kavasoğlu, Genel Disiplin Kurulu Üyesi Tayfun Aydoğmuş, Antalya İl Başkanı Hasan Yalçın, Turizm İşçiler Sendika Başkanı Ümit Akduman,  Aksu İlçe Başkanı Mustafa Demirok ve Kepez İlçe Başkanı Faris Erdem hazır bulundu.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kayahan Yüreğir, Antalya da Memleket Partisi örgütlenme çalışmasında ki dayanışmanın diğer illere örnek teşkil ettiğini belirtti. İl Başkanı Hasan Yalçın yaptığı açıklamada, Kepez İlçe Hizmet Binasının açılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kepez İlçe Başkanı Faris Erdem ise, “Bugün büyük bir heyecan ve coşku içindeyiz. Örgütlenme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Genel seçim ve Yerel seçimlerde Kepez Memleket Partisi hem üye sayısının arttırılmasında hem de ülke genelinde ki etkisinde başarılı çalışmaların altına imza atacağına inancımız sonsuzdur. Bizlere güvenen ve destek olan Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.