Kılıçdaroğlu’na istifa edecek misiniz sorusu

Kılıçdaroğlu’na istifa edecek misiniz sorusu
Yayınlama: 01.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından hakkında istifa çağrıları yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa edip etmeyeceği soruldu.

Kılıçdaroğlu, “CHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’nin merakla beklenen MYK toplantısı öncesi televizyonda yayınlanan bir programda Fikret Bila, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na istifa sorusunu yöneltti.”Kılıçdaroğlu, “CHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.