KINDER JOY Natoons Koleksiyonu Türkiye’de!

KINDER JOY Natoons Koleksiyonu Türkiye’de!
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

12 farklı hayvan oyuncağından oluşan Kinder Joy Natoons hayvanlar alemi koleksiyonu ile, çocuklar hayvanlar alemini eğlenerek keşfediyor

80’den fazla eğlenceli oyuncaklarıyla, çocukların en mutlu anlarına eşlik etmeye devam eden Kinder Joy, yeni Natoons koleksiyonu ile oyuncak zenginliğini arttırıyor. Tam 12 farklı hayvan oyuncağından oluşan Kinder Joy Natoons hayvanlar alemi koleksiyonu ile çocuklar hayvanlar alemini eğlenerek keşfediyor. Kaplan, fil, aslan, flamingo gibi 12 farklı hayvanın oyuncağından oluşan Natoons karakterlerinin yer aldığı Kinder Koy ürünleri, Natoons logosunun bulunduğu yeşil ambalaj tasarımıyla dikkat çekiyor.

Natoons oyuncakları ile Applaydu uygulamasında oynanabiliyor. Her hayvanın özelliği, ne yediği, hangi sesi çıkardığı ve birçok ilginç özelliği Applaydu uygulaması içerisindeki özellikler ile keşfedilebiliyor. Ebeveynlerinin gözetiminde Applaydu uygulamasına giren çocuklar, ansiklopedi bölümü ve interaktif oyunlar aracılığıyla, Natoons koleksiyonunda yer alan hayvanların özelliklerini eğlenerek öğrenme imkanına sahip oluyor. En sevdikleri hayvanların doğal yaşam alanları ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili bilgi edinebiliyor. Bu sayede çocuklar hem eğlenceli yollarla hayvanları tanıyabiliyor hem de hayal güçlerini geliştirebiliyor.

Nefis sütlü kakaolu krema ve çıtır gofret toplarının eşsiz uyumuyla birlikte 80’den fazla oyuncağıyla Kinder Joy, çocuklar tarafından sevilmeye devam ediyor.

Kinder Hakkında

Kinder’in öyküsü 1968 yılında, İtalya’nın küçük bir kasabasında, Alba’da başladı. Michele Ferrero, bugün bildiğimiz Kinder markasına dönüşecek olan yürekten, şahane bir fikir geliştirdi: çocukların keyif alabileceği bir ürün. Böylece Kinder Çikolata’nın hikayesi başlamış oldu.

Parlak bir geçmişle daha da parlak bir geleceğe doğru yol alan Kinder, küresel çapta büyüdü ve dünyanın dört bir yanına yayıldı. Her geçen yıl dünyanın her köşesinde yeni Kinder ürünlerine tanıklık edildi ve sihirli fikirler birbirini izledi.

Kinder Joy yumurtası, çocukları ve ebeveynleri birlikte oynamaya teşvik eden eğitici oyuncaklarla dolu bir dünyanın kapılarını açtı. Kinder, ortak oyun anları aracılığıyla neşeli büyümeyi teşvik edebilecek oyuncaklar tasarlamak için çocuk gelişimi uzmanlarıyla birlikte çalışıyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.