Kocagöz için itiraz dilekçesi yeniden görüşülecek

Kocagöz için itiraz dilekçesi yeniden görüşülecek
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Savcı Kocagöz’ün tutuksuz yargılanmasına itiraz etti. Mahkeme heyeti üç gün içinde itiraz dilekçesini görüşecek


Teleferik kazası sonrası tutuklanan ve 61 gün tutuklu kaldıktan sonra Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz serbest kaldı. Ancak mahkemenin savcısının Kocagöz ile ilgili verilen “tutuksuz yargılanmasına” kararına itiraz ettiği Savcının yaptığı bu itirazı Antalya 6. Ağır Ceza Hakimliği üç gün içinde görüşerek karara bağlayacak.

Mesut Kocagöz serbest kalarak yeniden makamına otudu . Ancak Antalya 6.Ağır Ceza Mahkemesi Savcısının Kocagöz’ün tutukluluğunun kaldırılmasına itiraz ettiği ortaya çıktı. Bu konuda itiraz dilekçesi hazırlayan savcının Başkan Kocagöz’ün yargılamasının tutuklu olarak devam etmesi gerektiğini belirtti. 6. Ağır Ceza mahkeme heyetinin CMK 105’e göre 3 gün içerisinde bir araya gelerek itiraz dilekçesini görüşmesi gerekiyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.