Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Ankara da

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Ankara da
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

 
Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri için Ankara’da bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ankara’da bir takım temaslarda bulundu.
 
Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri için Ankara’ya giden Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. İlk olarak Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan Saniye Başkan daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katıldı.  
 
Grup toplantısının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamındaki ziyaret eden Saniye Başkan; “ Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri için gittiğimiz Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Sabah ilk iş Ata’mızın huzuruna çıktık. Daha sonra da Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katıldık. Genel Başkanımızı dinledik. Grup toplantısının ardından genel başkanımızı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ettik.

Sayın Genel Başkanımız 31 Mart seçimlerinde kazandığımız başarının onur ve gurur verici olduğunu, bundan sonraki süreçte de tam destek olacaklarını her konuda sonuna kadar arkamızda olacaklarını ifade ettiler. Bizlerde 5 yılın sonunda parti ayırmadan siyaset gözetmeden destekleyen herkesin yeniden desteğini alacağımız şekilde hizmet edeceğimizin sözünü verdik.” Şeklinde koştu.
 

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.