Korkuteli’nde Hande Ünsal Coşkusu

Korkuteli’nde Hande Ünsal Coşkusu
Yayınlama: 31.08.2024
A+
A-

Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenliklerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile denk gelmesi münasebeti ile Hande Ünsal konseri düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Korkuteli’nde de coşku ile kutlandı. Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenliklerinin 30 Ağustos’a denk gelmesi münasebeti ile fener alayı ve Hande Ünsal konseri düzenlendi.

Programa Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP Önceki Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk,  Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, CHP Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, CHP Korkuteli Kadın Kolları başkanı Alime Tıraş, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök ve Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Korkuteli Anıt Meydanda toplanan coşkulu kalabalık ellerinde bayraklarla marşlar eşliğinde ilçe turu attıktan sonra konser alanına geldiler. Pop müziğinin güçlü seslerinden Hande Ünsal gece boyunca en güzel şarkılarını Korkuteliler ile birlikte söyledi. Özellikle gençler, Ünsal’ın tüm şarkılarına eşlik ettiler. Gecenin açılış konuşmasını yapan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; Sayın Kaymakamım, ilçemiz protokolünün kıymetli üyeleri, basınımızın güzide temsilcileri ve Sevgili Korkutelili Hemşerilerim.

33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz konserimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Mazisi zaferler dolu milletimizin hür ve bir bütün olarak yaşama azim ve iradesini tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferinin 102’nci yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Bu zafer tüm imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla yoğrulmuş aziz milletimizin, kahraman evlatlarının, kadınıyla, erkeği ile yaşlısı ile top yekûn bir olup kenetlenerek gösterdiği destanlaşmış mücadelesi sonunda elde edilen onurlu duruşun eseri olarak tarihteki yerini almıştır.

30 Ağustos Zaferini bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum. Hepinize iyi eğleneneler diliyorum. “ Şeklinde konuştu. Saniye Başkan şarkıcı Hande Ünsal’a günün anısına plaket takdim ederken,  Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’da çiçek takdim etti. 30 Ağustos coşkusu geç saatlere kadar devam etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.