Kredi kartıyla alışveriş yapanlar DİKKAT !

Kredi kartıyla alışveriş yapanlar DİKKAT !
Yayınlama: 28.12.2023
Düzenleme: 28.12.2023 20:28
A+
A-

KART’TAN ÖDEMELERDE ‘POST’ OYUNU!

Hayat pahalılığı, günden güne vatandaşların belini bükerken, uyanık ticarethaneler, vatandaşların cebine göz dikerek, haksız kazanç sağlamaya devam ediyor. Ürün reyonlarında saatte değişen etiket oyunlarına, bir yenisi daha eklendi.

Müşterinin, iyi niyet ve dalgınlığını fırsata çeviren bir takım uyanık işyerleri, kredi kartı ile ödeme yapan müşterilerini, ‘post cihazı arıza veriyor!, ‘internet yavaş”, ‘çekmedi bir daha deneyin’ diyerek, saniyeler içinde, müşteriye, ‘post’ üzerinden birden fazla çekim yaptırılarak kandırıyor.

Son günlerde şikayetlerin artması üzerine tüketici haklarına konuyla ilgili başvurular da yoğunluk yaşandığı bildirildi. Nakit bulunduramayan vatandaş alışveriş başta olmak üzere restoran ve diğer lokanta ve yiyecek içecek alışverişlerinde kart kullanıyor. Kart kullanan vatandaşların son günlerde yaşanan Kart ile alışveriş ve Kart’ın POST makinesinden geçirilmesi konusunda daha dikkatli olması isteniyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.