Kulüp hakkında ortaya atılan iddialara açıklama

Kulüp hakkında ortaya atılan iddialara açıklama
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

Antalyaspor Kulübü Başkanı Çetin ve Yöneticileri Basın Toplantısı Düzenledi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, Başkan Vekili Rıdvan Güzel ve Yöneticiler düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelerek son günlerde kulüp hakkında ortaya atılan çeşitli iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hasan Subaşı Tesislerinde organize edilen toplantıya Başkan Çetin ve Başkan Vekili Güzel ile birlikte Yöneticiler Caner Canıtez, Bahadır Aslan, Ali Murat Hizay, Ahmet Butgül ve Mehmet Çelik katılım gösterirlerken; Genel Koordinatör Abdullah Saraçoğlu ile birlikte ilgili kulüp çalışanları da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda ortaya atılan iddialar hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Çetin, Antalyaspor’un geçmişten günümüze hafriyat işleyişi hakkında da detaylı bilgiler verdi. Başkan Çetin, önceki dönemlerde ortaya atılan sözde “Kayıp Milyon Euro” iddiaları ile ilgili kronolojik şekilde bilgi aktarımında da bulundu ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin %24 ortağı konumunda olan mevcut hafriyat işletmesini önceki dönemlerle de kıyaslayarak anlattı. Çetin, borçla devraldıkları hafriyatı kâr pozisyonuna taşıdıklarını da sözlerine ekledi.

Aziz Başkan, kulüp gelirleri ile Futbol Akademisi, Tesis Giderleri ve Anonim Şirket gibi başlıklara aktarılan paralar hakkında açıklamalar yaptığı konuşmasını konular ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı tüm evrakların basın mensupları ile paylaşılması talimatını vererek sonlandırdı.

Konuşmalar sonrası geçilen Soru-Cevap bölümünde gelen sorular üzerine Başkan Av. Aziz Çetin ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik ve Başkan Vekili Rıdvan Güzel’in de basın mensuplarını cevapladığı toplantı, Soru-Cevap etkinliğinin ardından sona erdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.