Mavi Kelebekler Avrupa kupasında

Mavi Kelebekler Avrupa kupasında
Yayınlama: 24.09.2023
Düzenleme: 24.09.2023 15:44
A+
A-

Geçtiğimiz sezonun Avrupa şampiyonu Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa kupası 2’nci tur ilk maçında Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici’yi deplasmanda 19-39 skorla mağlup ederek ikinci maç için büyük avantaj elde etti.

Avrupa şampiyonu Konyaaltı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kağıt üzerinde favori olarak gösterilen takımları tek tek geçerek Avrupa kupasını kazanan Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i, bu sezona ikinci turdan başladı. Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici ile eşleşen Konyaaltı, rakibiyle ilk maçta deplasmanda karşılaştı.

Hadzici taraftarının tıklım tıklım doldurduğu Hadzici Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma Mavi Kelebekler’in 19-39 üstünlüğüyle sonuçlandı. Mücadele boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elden bırakmayan Maviler, hakemin son düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Tribünleri dolduran taraftarların müsabakayı Türk ve Bosna Hersek bayraklarını yan yana dalgalandırarak takip etmeleri renkli görüntüler oluşturdu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.