Meclis üyeleri firarda!

Meclis üyeleri firarda!
Yayınlama: 04.05.2023
Düzenleme: 04.05.2023 22:18
A+
A-

Türkiye 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim hazırlanırken, CHP’li Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine yenilerini eklediği bu günler de , CHP’li belediyeler gibi ülkeyi yöneteceğiz ifadesini kullanıyordu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sözler seçim konuşmalarından yer alırken gel gelelim CHP Belediyelerinin seçim arifesinde hizmet etmeme politikasına dönüşmüş durumda.

Antalya’nın turistik merkezi olan ve her olaylarda dünyaya haber olan Konyaaltı ilçesinin CHP’li Belediyesi ve yine CHP’li meclis üyeleri resmen kendilerini ara tatile sokmuş durumdalar.

Millet ittifakı resmen meclis görüşmelerini sabote ederken, bazı projelerin aksamasına veya durmasına neden oluyorlar. Konyaaltı Ak Parti İlçe Başkanı Tayfun Bayar , Cumhur ittifakı meclis üyelerinin bu haftaki toplantıya tam kadro katıldıklarını ama meclis salonuna girerken adeta şoka girdiklerini belirtti. Bayar; Belediye Meclisine gelmeyen , Hizmet üretmeyen bir irade Milletin Meclisine talip oluyor ve ülkeyi yönetmek istiyor… ifadelerini kullandı.

Meclis salonunda Meclis Üyeleri Yok!

İlçe Başkanı Bayar’ın açıklamasında, Ak Partili ve MHP’li meclis üyelerimiz her zaman ki gibi toplantı saati ve günün millet için ülke için hazır bulunduklarını ama meclis salonuna girdiklerinde adeta şoka girdiklerini meclis üyelerinin bilinçli olarak meclis toplantısına girmediğinden dolayı çoğu mevcut projelerin aksamasına neden olduklarını dile getirdi.

CHP’li Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun her mitingde devamlı CHP’li belediyeler gibi sizleri yöneteceğiz sözleri dikkatlerden kaçmazken CHP’li meclis üyeleri ve belediye başkanın mecliste olmaması ayrı bir durum olduğu aşikar.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.