Memleketten ihraç edildi kendini hala başkan sanıyor

Memleketten ihraç edildi kendini hala başkan sanıyor
Yayınlama: 16.03.2023
Düzenleme: 16.03.2023 18:27
A+
A-

Memleket Partisi eski İl Başkanı Ramazan Deniz partiden ihraç edildi. İhracın ardından kendini vatandaşlara ve seçmene tanıtırken yine il başkanı olarak tanıttığı iddia ediliyor. Ramazan Deniz ihraç edilmiş olmasına karşılık Memleket Partisi’nde yeniden yer alabilmek için Manavgat İlçe Başkanına destek verdiği ve Manavgat İlçe Başkanı ile partiye yeniden kaydını yaptırmayı ve siyasete devam edeceği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hasan Yalçın, vatandaşların kendilerini arayarak sosyal medyada bu tür ifadelerin dolaştığı hususunda uyarıda bulunduğunu kendisine iletildiğini belirtti. Yalçın, ”Antalya’da bazı kişiler kendilerini Memleket Partisi il başkanı, ilçe başkanı, il yöneticisi gibi tanıtıyorlarmış. Lütfen bu tür şeylere itimat edilmesin. Vaktimizi, enerjimizi Antalya’mıza harcayalım. Partimiz güçlendikçe daha çok il yöneticisiyim diyenler çıkar. Bizim vaktimiz kısıtlı. Kazanacağımız bir seçim yarışımız var” diye konuştu.

Ramazan Deniz, 21 Kasım 2022 tarihli Genel Disiplin Kurulu toplantısı (20 nolu karar) Memleket Partisi Tüzüğünün (84-d-16) maddesi gereği kendisine ‘KESİN ÇIKARMA CEZASI’ verilmiştir. Parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır” diye Parti Genel Sekreter Halil İlker Çelik imzalı tebligat Antalya İl Teşkilatına gönderildi. Memleket Parisi Antalya İl Başkanı Hasan Yalçın ise bu durumu geç fark eden ziyarete gidenler daha sonra gerçeği öğrendiğinde yanlış davrandıklarını kendilerini ilettiklerini de ayrıca belirttiğini hatırlattı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.