Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?
Yayınlama: 28.01.2024
A+
A-

İlk mitingini Mersin’de yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı.

Mlliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mart ayındaki yerel seçimler öncesi ilk mitingini, “Cumhur bizim Türkiye hepimizin” temasıyla Mersin Millet Bahçesi yanındaki alanda yaptı. Bahçeli konuşmasının başında Mersin’in her şeyden önce tarih, kültür ve ticaret kendi olduğunu vurguladı.
MHP lideri Bahçeli: Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

Bahçeli “Aynı zamanda Mersin kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur, burada aymazlığa geçit yoktur. Mersin’de, Türkiye’mizin her yöresinin kokusu hakimdir. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Slogan milliyetçiliği, dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Kayırmacılık, haksızlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin’in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla belediye imkanlarının nerelere ve kimlere aktarıldığını ve bölücü mihrakların nasıl şımartıldığını biliyoruz. Devletin kaynaklarını dağıtan, ittifak ortaklarına bedel ödeyen, devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır.
İnanıyorum ki Mersin kamburlarından kurtulacak. Liman ve lojistik kenti olan Mersin, ayak bağlarını söküp atacak. Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Bu şehirde yaşayan hiçbir vatandaşımız ilgisiz ve kimsesiz bırakılmayacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.