Mesut Kocagöz-Belediye

Yayınlama: 17.09.2024
Düzenleme: 17.09.2024 16:36
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Teleferik Kazası sonrası yaşanan mağduriyet ve insanı hasta eden mevzular vatandaş ve seçmen nezdinde ki Koruyucu ve Savunucu gücü Mesut Kocagöz’e karşı azalmakta. Öyle ki seçim öncesi ve seçim sonrası iş bilir özellik yerini bambaşka bir duruşa sevk ettiği görülüyor. Belediye de iş barışının yok olmaya başladığı, ‘Herkesin Bir Nefeslik Hakkı Var Bende’ deyip de iş bilmezlerin karbondioksit alıp karbondioksit soluduğu ve Belediye yi havasız bıraktığını görüldüğü ve bilindiği halde bu işbilmez Sentetikçilerin görevlerinde kalması Belediye ye ve Mesut Kocagöz’e zarar vermeye devam ettiği cümle alem bilmekte ve konuşulmakta. Sahi Sosyal Medya Sentetikçilerden bahsetmekte .

Personeline saldıranlara, müdürlerine iftira atanlara, ne oluyor oralarda kim miş bunları yapanlar dikkati bu olanlara çevirilmemesi güven, inanç, sevgi ve saygının da diplere indirmeye başladığı gözlemlenmektedir.  Mesut Kocagöz Başkan’ın bir an önce bu hayasız davranışları sürdürenlere bir dur demesi gerekiyor. CHP cenahı ve hizmet anlayışından uzak yönetici kimliği bozuntularından oluşturulmuş şirket işçisinden devşirme bu iş bilmezlerin derhal görev alan ve sorumlulukları mevzuları bir kez daha ele alınmalı. Gerçi bu görevleri Mesut Kocagöz yapmadı. Mahkumiyet döneminde Kral yokken kendini kral’dan çok kral ilan edenlerin masa kapma sevdası bugünkü görüntüyü vermiştir.

Bu sentetikçilerin ve iş bilmezler Belediyeciliğin aritmetiği ile kendi matematiklerini karıştırmış ve belediyeciliği bilmediği de ortaya çıkmıştır. Seçmeni mağdur, aileler mağdur ve çaresizlik içindedir. İş barışı her geçen gün bozulmaya devam etmektedir. Çoğu zaman Mesut Kocagöz Başkan yanlış yönlendirilmelere maruz bırakıldığını düşünüyorum. ! Seçim yapıldı bitti. Birileri sadece 1.5 ay Mesut Kocagözün yanında gezenler sanırım Kepezde gecesini gündüzüne katarak seçim çalışması yapmış olanları unutmuş gibi. Kepez Seçmeni ve Mesut Kocagöz’ü seven On Binler,  gündüz yürüyüp, geceler boyu çalışan sessiz destekçiler çabuk unutuldu. .

Belediye yönetiminde iplerin kendi elinde olduğu düşünülen bir çok birim de Mesut Kocagöz’ün ellerinin arasından kayıp gitmiştir. Mesut Başkan farkında değil. Yaptık, ettik, oldu bitti denilen bir çok işten haberi olmuyor

Mesut Başkan !. Personelinizi ve sonradan devşirme iş bilmez oluşan kadroluların yıllarını belediyeciliğe vermiş çalışanlarınızı ezmekte, mobing uygulamakta, ayak oyunları ile yalan beyan, açıklamalar ile sizi doldurmaktadırlar. Mobing insanları intihara götürür, kötü davranışları ve adımları insanlara yaptırır. Bununla ilglii yasal yollar kanun da açık ve nettir.

Her geçen gün iş barışının bozulduğu Kepez Belediyesi’nde bu iş bilmez yönetici bozuntularının önünü kesilmemesi halinde daha büyük zararlar görmesi mümkündür. Kesin atın bu kangren olmuş yara uzuvlarını, cesaretiniz bir çok Belediye Başkanına örnektir. Korkmayın, çekinmeyin, üzülmeyin. Bir Kaç kişi yüzünden Yüzlerce insanın zarar görmesine mutlu personelinizin mutsuzluğuna neden  olmayınız.

Siz yokken masalar kapan bu şirket üzerinden devşirme partili diye iş yapar diye görev almışlar yüzünden Mesut Kocagöz Belediye Başkanlığını yapamıyor dedirtmeyin ! Personelinize azap çektirenlerin kimler olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Bakın belediye de yaşanan bir çok sorun ve sıkıntının sizler aracılığı ile çözülmemesi nedeniyle CHP İlçe Başkanlığına, ve Milletvekillerine giderek dertlerini anlatan onlarca insan var. Bu vatandaşların çoğu da sorunlarını çözemedikleri için basın mensuplarına dertlerini anlatmaktadır bilginiz olsun. Kimin Niye neden, hangi konularla gittiğini şimdilik bunu belirtmiyorum. Ama her geçen gün Belediye de biriken sorunlar sizin aracılığınız ile çözülmedikçe ilçe başkanlığının kapısı da, milletvekillerinin kapısı da, meclis üyelerinizin kapısı da daha çok çalınacaktır. VE hatta Meclis Üyelerinizi kırmayıp onların istek ve önerilerini anında yerine getiriyor olmanız onları mutlu ederken diğer taraftan mutsuz bir ortam yarattığınızı da hatırlatırım. Meclis üyelerinin Belediye ye ahbap, tanıdık, dostlarının rahat etmesi ve yer değiştirmesi için biri gidiyor biri geliyor

Ben bu konuların sadece gazetecilik mesleğimin duruş ve sağ duyusu kimliği ile uygun bir şekilde dile getirmeye gayret ettim. Kimi internet sayfa ve sosyal mecrada yazılıp çizilenlere bir kulak verin. Doğruluk paylarını bir soruşturun. Ne Oluyor orada ? Diye sorun, araştırın, gerçekleri sadece gerçekleri sizi seven ve saygı duyan personelinizden dinleyiniz. Yoksa Kepez Belediyesi iyi bir dönem geçirmeyecek. Partili diyerek görev alanlar Sizi ve Belediyeyi düşündüğü yok. Koltuk, masa, künye peşindeler ve, ‘Ben Buyum, Benim Adım bu Ben Yaptım Oldu’ diyenler daha da çok  zarar vermeye devam edecek ve yine haberiniz olmayacak. Çünkü yaşanan bu durumların hiç birine el atılmıyor, göz ardı ediliyor, mutsuz bir Kepez Belediye yaratılıyor. Kepez de iş barışı yok olmaya doğru gidiyor. Temiz kalmak önemli,temizlik gecikmeden yapılmalı. Ter koku yapar iyi bir şey değil !

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.