Metin Bulut Antalya’nın Gururu Oldu

Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Son 20 yıl spor adamlığı çaba ve gayretinin yakın tanığıyım. Ondan öncesini de bugün Antalyaspor maçlarının oynandığı stat ve spor salonu yapılmadan önce elleri ve tırnakları ile orayı yaşatmanın ayakta tutmanın çabası içerisinde bulunduğu fotoğraflarından biliyoruz. Saha’nın çizilmesi, kusursuz ve sorunsuz maçların oynanabilmesi için gecesini gündüzüne bu sahalarda yer aldı. İşini gücünü terk etti Antalya’nın amatör küme başta olmak üzere tüm spor faaliyetlerinin bir dayanağı  danışanılı oldu.

Onun spor adamlığı ve çabası ile ilgili sayfalar yazsak bitmez sayfalar yetmez. İş yeri açtı kapattı, halı sahaların oluşturulmasında birkaç gönül insanı ile taşın altına elini koydu, cebinden harcadı evine ekmek götürmek varken o sporcunun ve sporun yaşaması için verdiği mücadeleye harcadı. Efsane kolay olmuyor, kolay kolay bu şahsiyetlere efsane denilmiyor.

Son olarak İbradı da hayata geçirdiği ve bizlerinde heyecanla görmeyi arzuladığımız Sporcu Köyü projesi Faır-Play unvanların hepsine aday bir çaba ve  gayret. Neyse ki tüm bu fedakârlıklarının ve mücadelenin görüntüsü, sesi TFF den duyuldu, izlendi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Bulut, TFF Amatör işler kurulu üyeliğine seçildi.

Daha iyilerine, daha güzeline, en yükseğine layık Metin Bulut  göreve seçilmiş olması Antalya Amatör Küme’nin de Federasyon da sesi olacağı muhakkak. Onun bu çaba gayretinin hududu yok. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü söylemek yakışacak bu ifadelerimize; Yüksek Türk Senin İçin Yüksekliğin Hududu Yoktur !

Antalya’nın amatör küme mücadelelerinin bölgeler arası maçlarda, profesyonel liglerde, ve profesyonel lige yükselmesi mücadelesinde Metin Bulut daima Antalya’nın ve kulüplerin yanında yer almıştır. Antalya’yı ve Amatör mücadeleyi yalnız bırakmamıştır. Onun yerinde olmak isteyip de alangirli dalingirli işlerinn peşinde koşmaya çalışanlara da kulüpler zaten gereken cevabı vermiştir. Eğer böyle olmamış olsaydı fırsatçılar, Antalya Amatör’ü de siyasete kurban gidecek, bilinçsiz yöneticilerin elinde kalması söz konusu olabilecekti. Neyse ki son yirmi yılda böyle bir şey sağ duyulu kulüp ve yöneticilerin sayesinde önü kesilmiş, Antalya Amatör’ü her geçen gün güçlenmiştir.

Yaşa varol Metin Bulut, bir kez daha gururumuz oldun. Antalya seninle gurur duyuyor ! Ne güzel ne güzel.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.