Muaythai Milli Takımı Antalya da 80 madalya ile Dünya rekoru kırdı

Muaythai Milli Takımı Antalya da 80 madalya ile Dünya rekoru kırdı
Yayınlama: 09.10.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda 17’si altın, 40’ı gümüş, 23’ü bronz olmak üzere toplamda 80 madalya kazanarak birinci sırada yer alan Muaythai Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda 17’si altın, 40’ı gümüş, 23’ü bronz olmak üzere toplamda 80 madalya kazanarak birinci sırada yer alan Muaythai Milli Takımı’nı tebrik etti. 

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda 17’si altın, 40’ı gümüş, 23’ü bronz olmak üzere toplamda 80 madalya kazanarak birinci sırada yer alan Muaythai Milli Takımımızı kutluyorum. Rekor sayıda madalya kazanan, takım halinde Dünya Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Kazanılan madalyalarda emeği olanlara da teşekkür ediyorum”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.