Mustafa Destici bir de bu konuda açıklama yapsa

Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

BBP Genel Başkanı ve Hükümet Ortağı Mustafa Destici yaptığı şu önemli açıklamayı bir kez daha sizlerle paylaşıyorum, “Portekiz’de maç yapıyoruz ve PKK uzantıları milletvekili yapmış sözde milletvekili maaşı alıyor devletin arabasına biniyor devletin tüm imkanlarından faydalanıyor ve Portekiz’e destekliyor. Türk milli takımını desteklemiyor. Gidin o zaman Portekiz’de yaşayın. Neden Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyorsunuz kardeşim. Kimi tutuyor, kimle olmak istiyorsan gidin onunla olun. Sizi tutan da yok, defolun gidin. bu ülkede yaşıyorsan, bu ülkenin ekmeğini yiyorsan ve bu ülkenin pasaportunu taşıyorsan Türk milli takımını destekleyeceksin. Portekiz’i destekleyenleri, tespit edilenleri de vatandaşlıktan çıkaralım gitsinler. Portekiz vatandaşı olsunlar. Biz böyle tedbirler almazsak bunlar daha da aşırısını yaparlar. Akla hayale gelmeyecek şeyler yapabilirler.

Bunu asla unutmamamız gerekiyor.”ilgisi var ya da yok, biliyor yada bilmiyor, Antalya da özellikle Konyaaltı’nda ki bir çok site yöneticiliği RUS ların eline geçmiş durumda. Türk Malikler Rusların baskıcı, arsız, Türk edep adabından anlamayan anlayışı yüzünden mobinglere maruz kalmakta.  Bu rus site yöneçticiliği yapan sözde vatandaşımız olmuş bu dağdan gelmiş görgü bilmeyen, Türk örf anane ve edeplerinden bi haber komşumuz dahi olamayacak Rus lar bizim memleket insanı site görevlilerimizi de hunharca ezmekte. Mustafa Destici Başkan  250 bin dolar ile vatandaşlık alan ve Türklerin başına bela olan Rusların konusunu da bir ele alsa da vatandaşın azabını üzüntüsünü yıkılmışlığını bir giderse

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.