Nağmekar Türk Müziği’nde doğum günü kutlandı

Nağmekar Türk Müziği’nde doğum günü kutlandı
Yayınlama: 08.11.2022
Düzenleme: 08.11.2022 14:11
A+
A-

Antalya’nın tanınmış ve başarılı müzik topluluğu Nağmekar Türk Müziği Topluluğu Şef Mustafa Mümtaz’ın doğum gününde bir araya geldi. Antalya Yat Limanı Marina KIYI Restoranda gerçekleştirilen doğum günü kutlamasına koro üyeleri ve Mustafa Mümtaz sevenleri şeflerini yalnız bırakmadı. Çeşitli sanatçıların sahne aldığı programda Mustafa Mümtaz da mini bir konser verdi.

Şef Mustafa Mümtaz, “Koromuzun tüm üyelerinin böylesi kutlama ve özel günlerinde daima yanlarında oluyoruz. Benimde yeni yaşımı kutladığım bu anlamlı günde beni yalnız bırakmadılar. Çok teşekkür ediyorum. Nağmekar Türk Müziği Topluluğu Antalya da 15 yıldır Türk Müziğine Sanat Müziğine hizmet etmektedir. Bu anlayışla yürüttüğümüz ciddi ve disiplinli çalışmalarımız ile her konserimiz beğeni toplamakta. Böylesine naif ve değerli koro üyelerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Mustafa Mümtaz’a koro üyeleri çeşitli hediyeler takdim etti, yeni yaşını kutladı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.