O da Kavala ve Demirtaş’a selam verdi, al birini vur ötekine

O da Kavala ve Demirtaş’a selam verdi, al birini vur ötekine
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

Rize’de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel hakkında konuştu. Erdoğan, “O da Kılıçdaroğlu ile Demirtaş ve Kavala’ya selam verdi. Al birini vur ötekine.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 38. Olağan Kurultay’da CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel hakkında ilk yorum geldi. Rize’de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Bay Bay Kemal kime bay bay dedi? Edirne’deki terörist başına, Kavala’ya dedi. Kongreyi kazanan zat da aynı isimlere selam verdi, Demirtaş’a selam verdi Kavala’ya selam verdi. Al birini vur ötekine.” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta Rize’den güçlü bir ses bekliyorum. Rize Havalimanı’nı bizler yaptık. Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni yaptık, hastanemizi yaptık. Şimdi de şehir hastanemizin ihalesini yapıyoruz. Rize’ye yaptığımız yatırımların şahidi sizlersiniz. Rize’ye 66 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Bu ana muhalefetin, yavrularının herhangi bir hizmeti var mı? Bunlara gereken dersi benim hemşehrilerim sandıkta dersi verecektir.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.