Olası İstanbul depreminde tahliye planı hazır

Olası İstanbul depreminde tahliye planı hazır
Yayınlama: 25.08.2023
A+
A-

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da katıldığı etkinlikte olası İstanbul depremiyle ilgili tahliye planının hazır olduğunu ifade etti.

Bakan Uraloğlu, “Tahliye Kuzey Marmara Otoyolu-Kınalı Malkara yönünden olacak” diye konuştu.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda konuştu. Olası İstanbul depremiyle ilgili tahliye planlarının hazır olduğunu belirten Bakan Uraloğlu, tahliyenin Kuzey Marmara Otoyolu- Kınalı Malkara yönünden olacağını ifade etti.

Olası İstanbul depremi için tahliye planlarının hazır olduğunu belirten Uraloğlu, depreme hazırlık için köprü ve otoyollara dönük güçlendirme çalışmalarına dikkat çekti.İstanbul’un aort damarı” diyerek Kuzey Marmara Otoyolu’nu işaret eden Uraloğlu şöyle konuştu; ”Biz Kınalı-Malkara dediğimiz Çanakkale istikametinden gerek tahliye, gerekse de acil yardımı da oradan da sağlamış olacağız. Aynı şekilde Osmangazi Köprüsü’nden Kuzey Marmara Otoyolu’ndan sağlamış olacağız.’ diye konşutu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.