Ortak Stratejik Planlama Grubu III. Toplantısına Eş Başkanlık Yaptı

Ortak Stratejik Planlama Grubu III. Toplantısına Eş Başkanlık Yaptı
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Bakan Hakan Fidan Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov’la Ortak Stratejik Planlama Grubu III. Toplantısına Eş Başkanlık Yaptı

Sayın Bakanımızın Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor Saidov'la Ortak Stratejik Planlama Grubu III. Toplantısına Eş Başkanlık Yapması, 27 Eylül 2023, Ankara

Sayın Bakanımız Hakan Fidan, 27 Eylül 2023 tarihinde Ankara’da Özbek mevkidaşı Bahtiyor Saidov’la birlikte Türkiye-Özbekistan Ortak Stratejik Planlama Grubu III. Toplantısına eş başkanlık etti.

Toplantıda, Kapsamlı Stratejik Ortağımız Özbekistan’la düzenlenecek III. Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin hazırlıkları ve gündemi; karşılıklı yatırımlarımızı artırma ve 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize yönelik çalışmalarımız; enerji, ulaştırma, turizm, müteahhitlik, eğitim ile savunma ve güvenlik konularında işbirliğimiz; Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) ve diğer çok taraflı platformlardaki ilişkilerimiz başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alındı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.