Otobüs taşımadı, çalışan mitinge yönlendirilmedi

Otobüs taşımadı, çalışan mitinge  yönlendirilmedi
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da düzenlediği mitinge binlerce vatandaş ilgi gösterdi katılım da bulundu. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katıldığı miting, tüm partilere göz dağı verdi. Alanda 160 bin kişinin olduğu duyuruldu

31 Mart Yerel Seçimlerine 1 hafta gibi kısa bir süre kala Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da düzenlediği miting, Şanlıurfalıların yoğun ilgisiyle başladı. Mitinge YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan da katılım sağladı. Alınan bilgilere göre alanda 160 bin kişinin olduğu belirtildi.

Parti’nin kalelerinden biri olarak görülen Şanlıurfa’da yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün rakibi olarak AK Parti’den 4 dönem milletvekili seçilmiş ve istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday olan, Kasım Gülpınar bulunuyor.

Adayların konuşmalarıyla başlayan mitingde kalabalık her geçen dakika arttı ve miting meydanı mahşer alanına dönüştü. Miting alanına 160 bin kişinin bulunduğu anons edildi

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.