POYD aylık olağan toplantısını ANFAŞ da gerçekleştirdi

POYD aylık olağan toplantısını ANFAŞ da gerçekleştirdi
Yayınlama: 20.01.2023
Düzenleme: 20.01.2023 16:28
A+
A-

Profesyonel Ote Yöneticileri Derneği (POYD) Aylık olağan öğle yemeği toplantısını ANFAŞ fuar tesislerinde gerçekleştirdi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği, Başkanı Ülkay Atmaca toplantıya katılan otel yöneticilerine yaptığı açılış konuşmasında, “Yöneticilik bir yetenek işidir. Bugün Antalya da bu tecrübeye sahip Avrupa da tecrübe ve birikimini rahatlıkla ortaya koyabilecek yetenekli yöneticilerimiz bulunmaktadır. Bununla gurur duyuyoruz” dedi . Ülkay Atmaca, “Her ay bir otelin ve otel yönetiminin önem verdiği bir çok konuyu aylık toplantılarımızda alanlarında başarılı konuşmacıların tecrübelerini aktarmalarını sağlayarak gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca her yıl geleneksel hale getirdiğimiz balomuz bizlerde muhteşem bir iz bıraktı. Katılım gösteren tüm üyelerimize ve davetlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu

2023 yılının çok iyi gördüklerini söyleyen Atmaca, “Şu an ki verilerin 17 milyon u yakalanacağını düşünüyorum. Tüm meslektaşlarıma yeni sezon da başarılar diliyorum.” Dedi ANFAŞ Kurucusu ve Genel Müdürü Ali Bıdı, “Fuarlar Dünya a açılan kapıdır. İhracatın kapıları burada açılıyor. Fuarlarımızda alıcı ve satıcıyı buluşturuyoruz. Otel Ekipmanları Fuarında yüzde yüz memnuniyeti ile fuarımızı gerçekleştirdik. Avrupa da Fuarları Belediyeler Gerçekleştirmekte. Fuarlar şehrin ekonomi katma değerini yükselten faaliyetlerdir. Bunun önemi konusunda ciddi çalışmalar ve toplantılar gerçekleştirmekteyiz. Fuarımızın yurt dışında da tanımı için gazetecileri ağırlıyor ANFAŞ ı anlatıyoruz fuarımızın kalitesi ve tanıtımını yurt dışına taşınmasına katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan POYD ailesine katılan otel yöneticilerine plaketleri ve şiltleri takdim edildi.Düzenlenen programın ev sahipliğini üstlenen ANFAŞ kurucularından ve Genel Müdürü Ali Bıdı ya çok özel bir şilt takdim edildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.