Restoran ve kafelerde boykot hareketi büyüyor

Restoran ve kafelerde boykot hareketi büyüyor
Yayınlama: 20.04.2024
A+
A-

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi! Restoran ve kafelerde boykot hareketi büyüyor

Türkiye’de enflasyon ve hayat pahalılığının artmasıyla birlikte dışarıda yemek yemek zorlaşırken, lokanta ve kafelerin yüksek fiyatları da bu durumu daha da zorlaştırmaktadır. Bu nedenle sosyal medya platformunda örgütlenen birçok kullanıcı, 20-21 Nisan tarihlerinde restoran ve kafelere gitmeme kararı aldı. Bugün başlayan boykot, destekçileriyle birlikte hızla yayılmaktadır.


Türkiye’de son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle dışarıda yemek yemek hayli zorlaştı. Buna lokanta ve kafelerin üzerine koyduğu fahiş miktarlar da eklenenince sosyal medya platformunda örgütlenen çok sayıda kullanıcı tarafından 20-21 Nisan tarihlerinde restoran ve kafelere gitmeme kararı alındı. Bugün başlayan boykota destek çığ gibi büyüdü.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.