Rusların Antalya da ki Hükümranlığı

Yayınlama: 08.08.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Sözlük anlamı -Hakimiyet kurmak, üstünlük sağlamak ve galip olmak anlamına gelir”

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Rus ların Antalya yı özellikle Konyaaltı ilçesini istila etmesinin sorunları bir biri ardına yaşanmaya başlandı. Devam ediyor daha da büyük sıkıntılar yaratacağı muhakkak.

Rus ların döküntü ve çapsızların ülke değer yargılarımıza maddi manevi nasıl zarar verdiğinin yakın tanıklarıyız. En son 87 yaşında tek başına yaşayan bir kadını darp ettiler. Satın aldıkları ev nedeniyle ülke vatandaşı olan bu çapsızlar bizim ülkemizin değer yargılarını, örf ananelerini hiçe sayan davranışlarını ayan beyan göstermekte. Hangimiz 87 yaşında ki bir kadına mobing uygulayarak onun önünü keserek kendilerine tacizde bulunmasını ve bunu kendilerine haklı bir durum sağlamaya çalışmaya yeltenebilir ? Bizim lügatımızda yaşlıya, çocuğa, kadına el kalkmaz. Hele hele 87 yaşında ki bir kadına !

Bu durum adli bir vaka olmakla birlikte gerekli kamera görüntüleri ve ifadeler incelenmeye başlanacak. Her ne kadar ne olmuş olursa olsun mahkeme yaşlı kadını suçlu dahi bulsa elini alçıya alacak kadar darp konusunda ileriye giden bu şahsiyetsizlere bir mesaj niteliğinde uyarı yapmasını beklenmektedir. Antalya İl Emniyet Müdürliğümüzün ilgili polis merkezinin(Fatih Polis Merkezi) konuya hassasiyetle yaklaşmış olmasına teşekkür ediyoruz.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının bu olayı küçük bir komşu tartışması olarak değil ülkemizin değer yargıları ve yaşlıya el kalkması gerektiğinin kararlı görüşünü sağ duyu ile yaklaşarak değerlendirmeye alması beklendiği konudur. Ülkemizi adeta istila eden bu değer yargıları bozuk millet insanına gereken uyarı ciddi bir şekilde yapılacak, hatta kolu alçıya alınan yaşlı kadının durumunda daha da hassasiyetle yaklaşacağına şüphemiz yoktur.

Burada verilecek karar diğer RUS ve başka ülke insanlarının da bu şehirde ve ülkede nasıl yaşaması gerektiği konusunda uyarı şeklinde olması en büyük arzumuzdur. Antalya il emniyet müdürlüğümüzün çok değerli özel kalemine, gecenin bir saatinde hala görevde bulunan bu birimin sorumlu polis memurlarına duyarlılıkları içinde ayrıca tebrik ederim

Antalya valiliğimizin de bu ve buna benzer menfi olayların yaşanmaması konusunda ülke konsoloslarına vatandaşların davranış ve uygulanışlarda nasıl hareket etmesi gerektiği de hatırlatılması elzemdir. Türk Adaletine güveniyoruz. Türk hakim ve savcılarının karar verme noktasında ki vicdan ve sğduyuya inancımız sonsuzdur. 87 yaşında ki kadına ne olursa olsun el kaldırmak, onu darp etmek, yerlere savurmak hemde ülkemizde burnumuzun dibinde böyle bir olayı gerçekleştirmelerine ciddi bir uyarı kaçınılmazdır. Bu karar aksi olmuş olursa yaşlımızın üzerine çıkan da artacaktır, çocuğumuza koşup oynarken çelme atanda. Bu hükümranlığa bir hatırlatma gerekiyor sanırım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.