Rusların şaşırtan taktiği

Rusların şaşırtan taktiği
Yayınlama: 18.03.2023
Düzenleme: 18.03.2023 10:31
A+
A-

Ruslar ev alamazsa Türk Erkeği ile evlenerek Türkiye de kalmayı planlıyor…
Ülkemizi adeta istila eden 72 milletten yabancılar ülkemizde çeşitli yollar kullanarak kalmayı sürdürüyor. Bir çok yasal gereklilik ve yapılması gerekenleri yerine getirerek ülkemizde yerleşik yabancı kategorisinde yer alanlar arasında özellikle Ruslar bu açık kapıyı fırsata çevirerek oturum iznini rahatlıkla kopartabiliyor.

Ancak özellikle Rus kadınların gayrimenkul sahibi olma kriterlerinin şartları değişince bu kez çareyi Türk vatandaşlar ile evlenmekte buldu. Ülkemizde ev sahibi olmanın şartları ve sağladığı fırsatlar anayasanın ilgili maddesinde açıkça belirtilmekte. Son olarak hükümetin aldığı karar ile gayrimenkul yolu ile Türkiye de oturabilme konusu zorlaşınca Rus Kadınlar bu kez çareyi Türk Erkekleri ile evlenmekte buldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.