Rusya Ukrayna’yı yine vurdu

Rusya Ukrayna’yı yine vurdu
Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-

Rusya, Ukrayna topraklarını vurmaya devam ediyor. Kiev’e füze saldırısı düzenleyen Rusya, bu defa da hava gücünü sakladığı ambarları vurdu. Rusya Savunma Bakanlığı Ukrayna’nın yüksek hassasiyetli füzelerle vurduklarını açıklarken, savaşın başından bugüne kadar ise 355 uçak, 199 helikopter, 2 bin 779 insansız hava aracının imha edildiğini duyurdu.


Donetsk bölgesinde, Rus ordusunun taarruzları yeni yılın ilk gününde de devam ettiği paylaşıldı. 50’den fazla Ukrayna askeri, 2 zırhlı araç ve 3 piyade aracı imha edildi. Zaporijya ve Donetsk’teki yerleşim alanlarında 6 sabotaj grubu imha edildi. Öte yandan Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları Ukrayna Hava Kuvvetleri’ne ait Mİ-8 tipi helikopteri düşürdüğünü paylaştı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.