Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları sona erdi

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları sona erdi
Yayınlama: 21.10.2023
Düzenleme: 21.10.2023 20:07
A+
A-

Bu yıl 14’ncüsü düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları, Tahtalı Dağı’nda düzenlenen dağ etabıyla sona erdi. Yarışın hemen ardından ödül töreniyle organizasyon sona ererken, sporculara ödülleri verildi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) tarafından düzenlenen yarışların ödül töreni, 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesinde yapıldı.

Ödül törenine, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi ve KEMK Başkanı Semih Özdemir, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin katıldı.

Toplam 42 ülkeden 400’ü aşkın sporcunun katıldığı yarışların en zorlu etabı olarak nitelendirilen dağ etabında sporcular, deniz seviyesinden 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı.

Yarış sırasında sporcular, ormanlık alanlardan, su birikintilerinden, dar patikalardan ve dağlık alanlardan geçerken zaman zaman zor anlar yaşadı.

Kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışların dağ etabını Güney Afrikalı Wade Young kazandı. İkinciliği Güney Afrikalı Travis Teasdale elde ederken, yine aynı ülkeden Matty Green ise üçüncü oldu.

Hedefimiz dünya şampiyonasını Kemer’de yapmak

Cumhuriyet’in 100’ncü yılında yarışların sorunsuz şekilde tamamlanmış olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, yaptığı konuşmasında, “İlçemizin en iyi şekilde tanıtılmasından dolayı mutluyuz. Yarışta dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Hedefimiz dünya şampiyonasını Kemer’de yapmak. İnşallah bu gerçekleşecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yarışta dereceye giren sporculara ödüllerini Kaymakam Solmaz, Belediye Başkanı Topaloğlu ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan verdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.