Şehitler belgeselinde duygu yüklü anlar

Şehitler belgeselinde duygu yüklü anlar
Yayınlama: 14.07.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz’da yaşananları konu alan “Ahmet’im, Mehmet’im, Şehitlerim” isimli belgeselin özel gösterimine katıldı.

Taksim’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 15 Temmuz’da şehit edilen polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı gösterime İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve ikiz şehitlerin ailesinin yanı sıra diğer şehitlerin aileleri ve gaziler, İstanbul Valisi Davut Gül ve davetliler katıldı. 


“Şehitler Tepesini Boş Bırakmayız”

Programda konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk milletinin tarihin her sayfasına şanla ve şerefle imzasını attığını söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Metanetliyizdir biz. Acıyı bal eylemesini biliriz. Merhametliyizdir. Mazlumun yanında olur, darda olanın yardımına koşarız.

Vatan aşkıyla doluyuzdur. Şehitler tepesini boş bırakmayız. Yufka yürekliyizdir. Göz pınarlarımız her daim doludur bizim. Amma; ihaneti de hainlerin arkasında duranları da asla affetmeyiz. Bu; dün böyleydi, bugün böyle ve ilelebet de böyle olacak.

Zirâ, bu salonu dolduran sizler bilirsiniz, biz, birbirimizi biliriz. Lâkin; milletimizi tanımayan, geçmişimizden, tarihimizden ders almayanlar oldu. Oysa bu millet, gücünü onlara, dün Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da göstermişti.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.