Şehitlerimiz için tören düzenlendi

Şehitlerimiz için tören düzenlendi
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Hava Kuvvetlerimize ait SF-260D tipi eğitim uçağının Kayseri’de kaza kırıma uğraması sonucu şehit verdiğimiz kahraman silah arkadaşlarımız Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ve Hava Pilot Albay Gökhan Özen için İzmir Çiğli’deki 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığında tören düzenlendi.

Kahraman şehitlerimizin son yolculuklarına uğurlandığı törene; Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile katıldı.

Şehitlerimizin değerli ailelerinin de yer aldığı törende, kahraman pilotlarımızın naaşları defnedilmek üzere dualarla memleketlerine uğurlandı.

Kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, değerli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.