Semih Esen ne istedin Şampiyon takımdan

Semih Esen ne istedin Şampiyon takımdan
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

“Sen misin beni aday göstermeyen’ deyip de Avrupa Şampiyonu olmuş Lig’de şampiyonluklar yaşamış Kadın Hentbol Takımı’nı Semih Esen orta da bıraktı. Ne haliniz varsa görün” dedi

Defalarca yazdık, binlerce kere söyledik, Semih Esen’in Konyaaltına en büyük hizmeti spor alanında Avrupa Şampiyonluğunu getiren ve söz verip liglerde şampiyon olan ve bu özelliğini devam ettiren Hentbol Kadın hentbol takımıdır diye.

Yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Semih Esen, ‘Benim Olmayanı Kimseye Yar Etmem’ anlayışı ile şampiyon kızlarımızın okullarında ve sosyal yaşamlarında başarılı olan örnek gösterilen kız takımını kapattı.

Şimdi bütün gözler çırılçıplak bırakılan bu takımın ligleri tamamlayabilmesi ve alacağı olan sporcuların büyük fedakarlıklarda bulunarak ligi başarılı bir şekilde tamamlamak. Ancak bunun için Semih Esen Zihniyetinden uzak bu çocuklarımızın istikbali yolu olmuş bu oluşumu ayakta tutabilmek

Teknik kadrosundan yönetimine, yönetiminden, idarecisine, taraftarından anne ve babaların büyük özveri ve fedakarlık ile oluşturulan bu takım maalesef Semih Esen hırsına yenik düşmüştür. Semih Esen bu davranışı ile zaten seçimleri çok önceleri kaybetmiş sayılmakta. Bunu alenen bu davranışı ile ortaya koyuyor olmuş olması hiçbir belediye başkanına, hiçbir siyasetçinin duruşuna  ve adamlığına yakışmamıştır.

Şimdi bu şampiyon hentbol kadın hentbol takımı, Milli Sporcular ile dolu takımın ne olacağı merak konusu olurken taşın altına elini koyacak baba yiğitler aranmakta. Seçim çalışmalarını sürdüren ve Semih Esen yerine aday gösterilen CEM KOTAN bu konuda yapabileceği ve yapacağı ne varsa inatla ve inadına bu takımı yaşatma adına konuya müdahil olması bekleniyor. Öte yandan Antalya milletvekilleri, CHP nin Antalya’nın yörük evlatları milletvekilleri. Sizin her gün başarılı bulduğunuzu söylediğiniz Semih Esen’in yaptığı bu davranışı temizlemek de sizlere görev düşmektedir.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.