Sen de mi Google ?

Sen de mi Google ?
Yayınlama: 17.05.2023
A+
A-

Google Play gerçek Parayla kumar oynanan lisanslı uygulamalı yayınlayabileceği ülkeler listesine Türkiye’yi de eklediğini açıkladı.

Google Play Geliştiricisi tarafından açıklama yapıldı. Açıklama şöyle, “Google Play’de kullanıcılara güvenli ve güvenilir bir deneyim yaşatmak için çalışırken geliştiricilerin de yeni teklifler sunmasını sağlamanın yollarını arıyoruz

Bugünden itibaren geliştiricilerin Gerçek Parayla Kumar Oynama, Oyunlar ve Yarışmalar Politikamız kapsamında gerçek parayla kumar oynanan lisanslı uygulamaları yayınlayabileceği ülkeler listesine Türkiye’yi de ekliyoruz.

Kumar uygulamanızın Google Play’de dağıtılması için ‘Buradan’ başvurabilirsiniz. Özel şartlar için ‘Yardım Merkezimizi’ ziyaret edilerek Google Play’i kendiniz ve kullanıcılarınız için güvenilir bir platform haline getirmek amacıyla bizimle iş ortaklığına devam ettiğiniz için teşekkür ederiz” diye açıklama yayınladı

Google uygulayıcısının böyle bir paylaşımı ve hizmet vereceğini yayınlamış olması genel seçimlerde Cumhurbaşkanlığının değişimini beklentisi kaynaklı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.