Serkan sen siyaset adamı değilsin

Yayınlama: 28.11.2023
Düzenleme: 29.11.2023 11:35
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Serkan Küçükkuru CHP ye döndüğü için çok mutluymuş. Parti değiştirip, cenaze ilanı paylaşmaktan başka bir işi olmayan koca ilçenin yöneticisi Kerkan Küçükkuru İYİ partiden hoooppp yüzde yüz dönüş yaparak yeniden CHP ye geçti. Seçimlere aylar kala böyle bir davranışta bulunmuş olması hesap çıkar menfaat ilişkisi konusunda dedikodular almış başını gidiyor.

Ben Dedikodu yapmıyorum. Gördüğümü ve görünenlerden söz ediyorum. Serkan Küçükkuru İbradı İlçesini oyuncağı yapmış. Yaptığı siyaset ile ilçe halkını da yanıltarak yol aldığı görülüyor. Gözden Uzakta olanın gönülden de ırak olur demiş büyüklerimiz.

İbradı Antalya nın en uzak ilçelerinden, Neredeyse kuş konmaz kervan geçmez denilecek bir ilçe. Tarihi geçmişi ile adını altın harflerle yazdırmış ilçemiz doğal güzelliği ve coğrafi konumu özelliğinde bir ilçemiz. Ancak Bizim Serkan, her ne kadar da memleketi bellediği ilçenin siyasi ruhu ile oynamayı, seçmeni aldatmayı marifet bilir davranışlar sergilemeye devam etmesi şaşırtıyor.

Seçimlere değil aylar, günler kala bile olsa çıkar, menfaat, siyasi kazanç ve koltuk kurtarılması mevzusunda anında parti değiştirebilecek özelliklere bürünmüşlük Serkan Küçükkuru için marifet sayılır olmuş. Düğmeni evlerin geçmişi artık onun için önemi olmadığı kadar  ilçenin kalkınması ve kalkınması için yapılması gerekenler noktasında ki çaba ve gayretlerin önemi yerle birdir.

Büyükşehir Belediye Meclisinde gelip elini kaldırıp indirmek onun için yeterli olduğu aşikar.  Serkan Küçükkuru’nun oyuncağına dönmüş İbradı’nın artık iş bilen duruşu sağlam, siyasi ve sosyal hayatta açık ve net konuşan yöneticileri ihtiyaç var.

İbradı asla yok sayılacak bir ilçemiz değildir. İbradı şimdiye kadar alamadığı hizmetleri alması ve gecikmiş yatırımların bir an önce ilçeye gelmesi gereken bir ilçedir. Bu yüzdendir ki Serkan’ın bir an önce bu işleri artık bırakıp kendi çatısında fasülye pişirmeye, tavukları ve horozları ile uğraşmaya hatta hatta düğün dernek kutlamalarda yöresel halk oyunlarını sergileyip davetlerde boy göstermesi daha makbul olacaktır. Belediye başkanlığı Serkan’a on gömlek büyük gelmiştir. Derdi koltuğu sıcak tutmak için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yanaşıyor. Beni yeniden aday gösterir misin modunda. Hadi Serkan Hadi İbradılı hizmet bekler, cenaze ve ölüm haberlerini paylaşan belediye başkanı değil. Senin yerinde bir başkası olmuş olsaydı İbradı iki kez ibradı olmuştu. Bu kadar söyleyeyim.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.