Suç örgütü lideri Binali Camgöz, Türkiye’ye getirildi

Suç örgütü lideri Binali Camgöz, Türkiye’ye getirildi
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ‘Camgöz Grubu’ olarak bilinen organize suç örgütü lideri Deniz kod adlı Binali Camgöz’ün Karadağ’dan Türkiye’ye getirilmesini sağladı.

Karadağ yargısı tarafından iadesi onaylanan Camgöz, yoğun güvenlik önlemleri altında Türkiye’ye iade edildi. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), “Camgöz Grubu” olarak bilinen organize suç örgütü lideri Deniz kod adlı Binali Camgöz’ün Karadağ’dan Türkiye’ye getirilmesini sağladı.Türkiye’de aralarında yaralama, yağma, işyerine zarar verme ve cinayetin de yer aldığı birçok suçtan aranan Binali Camgöz, yasa dışı yollarla Gürcistan’a kaçmış ve burada çıkardığı sahte kimlikle Balkanlara geçmişti. Türk İnterpol’ünün hakkında kırmızı bülten çıkardığı Camgöz, 2022 yılı temmuz ayında Karadağ’da yakalanmıştı. Türkiye’nin hapsedilmesini ve iadesini talep ettiği Camgöz’ün iadesi, Karadağ yargısı tarafından 2023 yılı nisan ayında onaylanmıştı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.