Sunexpres Kepenk İndirdi

Sunexpres Kepenk İndirdi
Yayınlama: 30.06.2024
A+
A-

Sunexpres Hava Yolları Antalya Havlimanı Ofiµini Yolcular bastı. Üst üste yapılan uçak kalkış saatleri yolcuları çileden çıkardı. Ofisin kepenklerini indirip içerde saklanan personele yolcular tepki gösterdi

Antalya Havalimanı Sunexpres Firması Ofisini yolcular bastı. Kapıyı defalarca çalmalarına rağmen kapıyı açmayan personel içeri giren yolcuları görünce şaşkınlık yaşadı. Kepenkleri indirip, ses çıkartmadan ofis de bulunan personel yaşanan aksaklık için hiç bir açıklamada bulunamadı geçerli gerekçe belirtemedi.

Samsun, G.Antep, Van seferleride aynı şekilde mağdur olan yolcular yaklaşık 10 saat boyunca havalimanında ertelemeler karşısında çılgına döndü. Nikah Şahidi olan yolcudan, cenazesine gidecek olana kadar bir çok yolcu mağduriyet yaşarken firma yetkililerinin uydurma beyanatları karşısında çileden çıktı.

Saatler sonra Saat 22.00 de uçağa alınan yolcular a uçak pilotu 15 dakikaya kalkıyoruz diyerek yerde tam 1 saat beklemesi de uçak içinde tepkilere neden oldu. Sunexpres Hava Yollarının yolcularına yaşattığı bu sıkıntılı durumu gidermek ve yolcuları sakinleştirmek için uçağa binmeden önce Hamburger ve Kola ikram ettiği ancak bir çok yolcu öfkesinde bu ikramlara tenezür etmediği görüldü. Öte yandan havalimanı emniyet güçleri görevlileri ise durumu yatıştırmak için yoğun çaba sarfetti

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.