Suriye de ki faaliyetlerimiz devam edecek

Suriye de ki faaliyetlerimiz devam edecek
Yayınlama: 21.12.2023
A+
A-

Dışişleri Bakanı Fidan: PKK terör örgütü varlığını devam ettirdikçe Suriye’deki faaliyetlerimiz devam edecek

Meclis Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerine katılan Hakan Fidan’ın DEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın terörle mücadele yönelik eleştirilerine verdiği cevap salonda alkış aldı. Bakan Fidan, “Türkiye’nin sınır ötesi operasyonları ile Gazze’de olan olayları kıyaslamak büyük bir talihsizlik. Ben yıllarca sınır ötesi harekatlar içerisinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı olmadı. PKK terör örgütünün silahlı varlığı devam ettiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

ışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Genel Kurulu’nda bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerine katıldı. Açıklamalarda bulunan Bakan Fidan, DEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın, sınır ötesinde terörle mücadele operasyonlarına yönelik eleştirisine yanıt verdi. “Sınır ötesi operasyonlarda sivillerin öldürülmediğini belirten Bakan Fidan, terörle mücadelenin aralıksız süreceğini vurguladı.

Bakan Fidan şunları söyledi: “Türkiye’nin sınır ötesi operasyonları ile Gazze’de olan olayları kıyaslamak büyük bir talihsizlik. Biz hiçbir şekilde sivil kayıplarına mahal bırakmamaktayız. Ben yıllarca sınır ötesi harekatlar içerisinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı olmadı. PKK terör örgütünün silahlı varlığı devam ettiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.