Suriyeli Avı Serik de hortladı

Suriyeli Avı Serik de hortladı
Yayınlama: 02.07.2024
Düzenleme: 02.07.2024 15:58
A+
A-

Provokatörlerin Suriyeli avına çıktığı Serik de zarar çok büyük

Kayseri’deki olayların ardından bu kez Antalya’nın Serik ilçesinde Suriyelilere ait araçlara ve iş yerlerine zarar verildi. Olaylar 03.00’te son bulurken meydana gelen hasarın boyutu ortaya çıktı.


Antalya’nın Serik ilçesinde gece saatlerinde toplanan bir grup, Suriyelilere ait araçlara ve iş yerlerine zarar verdi. Olayların yatıştırılmasının ardından gündüz saatlerinde ki görüntüler bölgedeki kaosun boyutunu gözler önüne serdi

Kayseri’de Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun, akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından Antalya’nın Serik ilçesinde dün saat 23.00 sıralarında Serik eski Cuma pazarı mevkiinde toplanan bir grup, sloganlar atarak meydana geldi. Eylemciler ilçenin çeşitli bölgelerinde oturan Suriyelilere ait araçlara taşlar atarak zarar verdi, ters çevirdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.