Taksi şoförü katili vatandaşlıktan çıkarılsın

Taksi şoförü katili vatandaşlıktan çıkarılsın
Yayınlama: 04.02.2024
Düzenleme: 04.02.2024 16:30
A+
A-

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Taksi şoförünü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici “Kurşun sıkan, bomba patlatah, askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, sivilimizi öldüren teröristler ve bunların emrini verenler için. İki, küçük yaştaki çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklar için. Üçüncüsü de işte böyle, ‘keyfi’ denilebilecek bir şekilde, sebepsiz yere taksici kardeşimizi öldüren katiller gibi. Bu katiller için de mutlaka idam cezası geri getirilmelidir.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa’da yaptığı mitingde, İzmir’de sırtından vurularak katledilen taksi şoförüyle ilgili konuştu. Bahçeli, “Taksi şoförümüzü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

İzmir’de aracına aldığı bir saldırgan tarafından sırtından silahla vurularak hayatını kaybeden taksi şoförüyle ilgili konuşan Bahçeli, “Teröriste acımak diye bir şeyden bahsedilemez. Taksi şoförümüzü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici “Bir, kurşunu sıkarak, bomba patlatarak askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, sivilimizi öldüren teröristler ve bunların emrini verenler için. İki, küçük yaştaki çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklar için. Üçüncüsü de işte böyle, ‘keyfi’ denilebilecek bir şekilde, sebepsiz yere taksici kardeşimizi öldüren katiller gibi. Bu katiller için de mutlaka idam cezası geri getirilmelidir. 2018’de Meclis’e girdiğimde, bununla ilgili Anayasa değişikliğini tüm parti gruplarıyla paylaştım. Anayasa değişikliği teklifi hazırladık, maalesef bizden başka hiç kimse buna ‘evet’ demedi. Milletimiz bunu bilsin. Mutlaka ama mutlaka bu 3 suç için idam geri getirilmelidir.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.