Tarım Sektöründe Büyük Buluşma Growtech Kampüste

Tarım Sektöründe Büyük Buluşma Growtech Kampüste
Yayınlama: 03.05.2024
A+
A-

“Growtech Kampüste” etkinliğinin ikincisi, dünyanın en önemli tarım fuarlarından birisi olan Growtech Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi iş birliği ile 07 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek.

Ziraat Fakültesi yerleşkesinde saat 10.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek etkinliğe Antalya’da faaliyet gösteren yaklaşık 70 tarım firması katılacak. Firmalar kendilerine tahsis edilen stantlarda öğrencilerimizle birebir görüşme imkanı sağlayabilecekler. Etkinlik kapsamında öğleden sonra “Tarım Sektöründe Kariyer Olanakları” başlıklı bir panel de düzenlenecek.

Ziraat Fakültesi öğrencilerinin farklı ve profesyonel bakış açılarından faydalanabilmesi, kendi özelliklerinin farkına varabilmesi, kariyerlerini dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesi, yaşamlarını mesleki anlamda yön verebilmesi, iş başvuru süreçlerini öğrenmesi, iş mülakatlarını yönetebilmesi, sektörde faaliyet gösteren tarım firmalarını tanıması, staj yeri ve iş imkanı bulmasına yardımcı olmak amacıyla planlanan Growtech Kampüste etkinliğine tüm sektör değerlerine çağrıda bulunuldu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.