TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtladı

TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtladı
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partimizin TBMM’deki grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreterliğine seçilen Mark Rutte ile telefonla görüşmesine ilişkin, “Washington’da görüşeceğiz, bir araya geleceğiz. O da ‘Washington’u beklemeden ben Türkiye’ye ziyarete geleceğim’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Grup toplantısında kullandığı, “Sıkılı yumrukları açacak olan muhalefettir.” ifadesi üzerine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı, “Yumruklarımız sıkılı olmayacak, el sıkışmaya, selamlaşmaya, müzakereye devam edeceğiz.” açıklaması sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Söyleyeceklerimi söyledim zaten. Onun dışında bir şey söylemeye gerek yok.” dedi.

NATO Genel Sekreterliğine Mark Rutte’nin seçilmesi hatırlatılarak, “Yeni NATO Genel Sekreterinden bir beklentiniz var mı?” diye sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Yarım saat önce Rutte’yi tebrik ettim. ‘Hayırlı olsun’ dedim. Washington’da görüşeceğiz, bir araya geleceğiz. O da ‘Washington’u beklemeden ben Türkiye’ye ziyarete geleceğim’ dedi.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.