Teröristlerin arabasından adeta cephane çıktı

Teröristlerin arabasından adeta cephane çıktı
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Ankara’daki bombalı terör saldırısı girişimine ilişkin İçişleri Bakanlığı’ndan yeni bir açıklama geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ”Olayda yaralanan iki kahraman polis memurumuzun tedavileri devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan saldırı girişiminin engellendiği yerde yapılan incelemelerde uzun namlulu silahlar ile roketatar ve patlayıcılar da ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, saldırının engellendiği yerde yapılan incelemelerde çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmatın bulunduğu tespit edildi. Bakanlık, saldırı girişiminin engellendiği yerde yapılan incelemelerde ele geçirilen silah ve mühimmat bilgisini de paylaşarak, “9.700 gram RDX ihtiva eden C-4 patlayıcı madde, 3 adet el bombası, 1 adet roketatar, 1 adet Glock marka susturucu takılı tabanca, 1 adet Blow marka tabanca, 1 adet M-4 marka Karabina uzun namlulu silah, 1 adet AK-47 marka uzun namlulu silah ele geçirilmiştir” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.