Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı

Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı, 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yarışta, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Toros keçilerine dikkat çekilecek. Yol bisikleti ve dağ bisikleti ile katılabilecek olan sporcular, Atatürk Kent Meydanı’ndan Feslikan Yaylası’na kadar sürecek olan parkurda mücadele edecek. Yarışta erkek, kadın, genç, elit ve master kategorilerinde yaklaşık 750 sporcu yer alacak.

Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı, 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.Muratpaşa Belediyesinin düzenleyeceği uluslararası yol bisikleti tırmanış yarışında, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Toros keçilerine de dikkat çekilecek.

Katılımcıların yol bisikleti ve dağ bisikleti ile katılabildiği yarış, Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’ndan Feslikan Yaylası’na kadar sürecek.Organizasyonda erkek, kadın, genç, elit ve master kategorilerinde 750’ye yakın sporcunun pedal çevirmesi bekleniyor.Sporcular, deniz seviyesinden başlayıp yaklaşık 2 bin metre yüksekliğe ulaşan parkurda mücadele edecek.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.