Trabzonspor – Antalyaspor maç sonucu: 2-0

Trabzonspor – Antalyaspor maç sonucu: 2-0
Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-

Mücadelenin 34. dakikasında Trabzonspor aradığı golü Mısırlı yıldızı Trezeguet ile buldu. Bakasetas’ın sol kanattan yerden ortasında Helton topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu Trezeguet, ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve Bakasetas’ın topu dışarıdan çevirdiğini işaret etti.

Bakasetas’ın sol kanattan yerden ortasında Helton topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu Trezeguet, ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Trabzonspor’un golü için VAR kontrolü yapıldı ve hakem Mete Kalkavan pozisyonun gol olduğunu belirterek beyaz noktayı gösterdi. Mısırlı yıldız Trezeguet, bu sezonki 7. golünü attı.1-0

Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor’da Naci Ünüvar 90+4. dakikada sahneye çıkarak Antalyaspor’un umutlarını bitiren golü kaydetti. Larsen, savunmanın arkasına sarkan Gomez’i topla buluşturdu. Gomez sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Onun ortasında Floranus’un ters vuruşu direkten döndü. Dönen topu Naci Ünüvar ağlara gönderdi. Genç futbolcu Süper Lig’deki ilk golünü attı. 2-0

Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri zorlu bir mücadeleden galibiyetle ayrılarak hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi moral kazandı. Antalyaspor ise mutlak 3 puanla çıktığı maçta sahadan eli boş ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçlar Antalyaspor 21 puanda kalırken, Trabzonspor puanını 38’e yükseltti.

İ

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.