Türel Sert Çıktı!

Türel Sert Çıktı!
Yayınlama: 08.05.2023
Düzenleme: 08.05.2023 11:04
A+
A-

Ali Yeşildağ’ın sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ilgili Net Gazete’nin sorularını cevaplayan Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, Expo Fuar alanı projesi ile ilgili, görev yaptığı dönem de ne belediyenin ne de şahsen, inşaata yönelik ticari hiçbir ilişkisinin bulunmadığını ifade etti

“Türel; Ali Yeşildağ’ın şahsımın gizli ortağı olduğunu söylediği firmanın sahibiyle veya yetkilisiyle hayatım boyunca hiçbir şekilde ilişkim ve tanışıklığım olmamıştır.”

Büyükşehir Belediye eski Başkanı Türel, geleneksel seçim dönemi alçakları ve iftiracılarının görev başında olduğunu sözlerine ekledi.

Ali Yeşildağ’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Menderes Türel hakkında ne demişti;

2) Bunun yanında bu işin diğer ortakları Menderes Türel (Eski Ak Parti Antalya belediye başkanı ve Cumhurbaşkanı eski danışmanı) Emin Hesapçı (Menderes Türel’in kankası ve Antalya’nın sayılı zenginlerinden) Menderes Türel bu işleri, Mehdi Eker için organize ediyor. Cihat Aslan gibi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.