Turizm Bakanı Ersoy AKTOB’a seslenecek

Turizm Bakanı Ersoy AKTOB’a seslenecek
Yayınlama: 10.08.2024
Düzenleme: 10.08.2024 07:25
A+
A-


Geleneksel Ağustos Ayı AKTOB Yemeği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Katılımı ile Yapılacak

Geleneksel Ağustos Ayı AKTOB Yemeği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Katılımı ile Yapılacak
Akdeniz Otelciler ve İşletmeciler Birliği(AKTOB) tarafından her ay düzenlenen geleneksel buluşmalar sektöre ışık tutmaya devam ediyor.

Turizm gündemini yakından ilgilendiren konular ve dünya, Türkiye ve Antalya turizm verilerinin ele alınarak analizlerin yapıldığı aylık organizasyon 16 Ağustos 2024 tarihinde Trendy Otel Lara’da gerçekleşecek.

AKTOB Ağustos Ayı buluşmasında, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy konuk konuşmacı olarak yer alacak.

AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada; ” AKTOB sektör içindeki iletişim ağını ve bilgilendirme kanallarını en üst düzeyde kullanma yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim kurulu üyelerimizle istişare ettiğimiz ve çözüm yolları üzerinde çalışmalar yaptığımız konuları geleneksel aylık toplantımızda sektörümüz ve üyelerimizle paylaşıyoruz. Bu ayki organizasyonda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy aramızda olacak ve mevcut gündeme ilişkin bilgilendirme yapacak, sektör paydaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.