Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Erdoğan’la görüşüyor

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Erdoğan’la görüşüyor
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

Asgari ücrette rakamın ortaya çıkacağı toplantı öncesi Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez toplanırken, görüşmeden henüz bir rakam çıkmadı. Asgari ücrette rakamın görüşüleceği üçüncü toplantı öncesi kritik bir gelişme yaşandı. İşçi temsilcisi Türk-İş’in Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Genel Merkezi’ne geldi. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Atalay’ın toplantı sonrası bir açıklama yapması belirleniyor.

Bugün AK Parti MKYK toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, asgari ücrete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, “Asgari ücret komisyonu 3. kez toplanacak. Komisyonun toplantısına saygı duymamız gerekiyor. O toplantıdan çıkacak karara göre büyük ihtimalle o tarihte rakam ortaya çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız hayırlı işlerde acele edilmesi taraftarı. Sonuç önüne geldiğinde ivedilikle açıklanacaktır” dedi

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.